Køb Hell Yeah Collection PC produktkode til Digital Download

Hell Yeah! er en skør action-adventure platformer ... i helvede. Du er Ash, en djævelskanin og helvedeprinsen. en idiot finder det sjovt at sende dine hemmelige intime fotos over hele Hell-ternettet, du bliver meget vred. Tid til at finde ham og ødelægge ham en gang for alle. Mens du er ved det, hvorfor ikke bruge denne utrolige rejse til at dræbe alle andre? Det er dig mod hele helvede. Det er Hell Yeah!

Nøglefunktioner:

  • Spændings aflastende faux-gore action Hell Yeah! hjælper dig med at rydde dit sind efter en dårlig / frustrerende / kedelig dag på arbejdspladsen. Opnå dette ved at udforske helvedes fire hjørner og udrydde monstre i en munter, men udfordrende miljø.
  • Bore for at dræbe skyd for at have det sjovt, men at skyde fra en super savning jetpack, der kan bore gennem vægge og mase monstre i bidder er bedre. Hell Yeah! giver dig fuld frontal vold.
  • Dette spil er for stort til dig, 10 store spilverdener med hemmelige områder og side opdrag, hundredvis af genstande, våben og monstre som man kan samle.
  • Hjælp os med at gøre Helvede til et renere sted, der er 100 unikke monstre til at udrydde i Hell Yeah! Nogle er uhøflige, andre er virkelig grimme, men de fortjener lige meget at dø!
  • "Afslut ham" bevægelser, der får din mama til at skrige! forårsag ultimative ydmygelse på helvedemonsterne ved at bruge over 30 dødbringende "Afslut ham!" Minispil.
  • Pimp mit bore! indsaml og brug dine penge i store butikker hvor du kan købe større våben og seje opgraderinger til din tur. Donut driller huden og "eksploderene Gulerot missil gør en god combo.

Hvordan virker det? Modtager jeg Hell Yeah Collection fysisk?

Nej, du modtager en Hell Yeah Collection produktnøgle (Hell Yeah Collection CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Hell Yeah Collection produktnøgle (Hell Yeah Collection CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Hell Yeah Collection. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Hell Yeah Collection? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får Hell Yeah Collection, som indholder:

Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit

Hell Yeah! Virtual Rabbit Missions

Hell Yeah! Pimp my Rabbit Pack