Køb The Sims 4 - Bundle Pack 6 PC/MAC produktkode til Digital Download

The Sims 4 Jungleeventyr

Udforsk junglen. Dine simmere må finde vandretøjet frem og forberede sig på en farefuld færd gennem junglen, der er fyldt med hemmelige søer, oldgamle artefakter og ruiner. Pas på i naturen, for her kan du både støde på dødbringende bier og giftedderkopper, så husk at træde varsom!

The Sims 4 Fitnessindhold

Kom i god form med simmerne, og dyrk en aktiv livsstil med The Sims 4 Fitnessindhold. Sæt din simmer til at bestige den uendelige klatrevæg. Det er en sjov måde at forbrænde energi og komme i form på. Vælg mellem et stort udvalg af moderne sportstøj, og indret simmernes hjem med naturinspirerede møbler og dekorationer.

The Sims 4 Tumlingeindhold

Giv dine tumlinger nye muligheder for at udtrykke deres personlighed, brænde energi af og få venner på med The Sims 4 Tumlingeindhold. Klæd de små simmere ud i en række nuttede tøjsæt, og giv dem fine frisurer. Byg en legeplads udenfor med de farverige dekorationer, hvor tumlingerne kan rutsje, kravle i tunneller og spille bold med vennerne.

Hvordan virker det? Modtager jeg The Sims 4 - Bundle Pack 6 fysisk?

Nej, du modtager en The Sims 4 - Bundle Pack 6 produktnøgle (The Sims 4 - Bundle Pack 6 CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Origin-platformen til at indløse din The Sims 4 - Bundle Pack 6 produktnøgle (The Sims 4 - Bundle Pack 6 CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille The Sims 4 - Bundle Pack 6. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder The Sims 4 - Bundle Pack 6? Får jeg samme indhold som hos Origin?

Du får The Sims 4 - Bundle Pack 6, som er en udvidelsespakke, der kræver grundspillet.

Virker The Sims 4 - Bundle Pack 6 også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til The Sims 4 - Bundle Pack 6 på både PC og Mac.